Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εξυπνακιας.....?

Αντιστεκομαι τοσο καιρο να γραψω, για ολους αυτους που φωναζουν επανασταση και απεργια, εκ του ασφαλους παντα. Και βριζουνε ολους αυτους, δηλαδη εμας που δεν κανουμε! Λοιπον, ολοι αυτοι που κανουν τα κοκκορια, ειναι δημοσιοι υπαλληλοι που το ξυνουν ολη μερα. Και μη εχοντας κατι αλλο να κανουν, για να γεμισουν τον αδειο χρονο τους, γραφουν παπαρολογιες για ολους εμας που εξαιτιας τους ζουμε οπως ζουμε!
Και δεν λεω να μην υπαρχουν τετοιες φωνες επαναστατικες, αλλα μην μπινελικωνεις ρε μαλακα το χερι που σε ταιζει. Γιατι αυτο δεν το θελει ουτε ο θεος, ουτε ο Μωαμεθ, ουτε ο Βουδας....Το αστειο της υποθεσης ειναι, οτι πρωτα εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι ειναι κατι καλυτερο απο ολους εμας και μας τα χωνουν. Πολλες φορες γελαω μαζι τους, αλλες παλι οχι. Θελω να τους μπινελικωσω τοσο, να μου φυγουν τα νευρα για μια πενταετια. Το χειροτερο που ακουω ειναι οτι εχουν περικοπες και δεν βγαινουν.
Επισης οτι επρεπε να παιρνουν τοσα ενω παιρνουν τοσα! Το συμπερασμα ειναι πως το ξυσιμο στις μερες μας ειναι πολυ ακριβο! Αυτοι οι τυποι εχουν παντα αποψη για ολα!
Αλοιμονο, αφου ειπαμε, δεν ειναι σαν εμενα και εσενα! Ειναι ψαγμενοι! Ασε που κανουν βουτιες στα ενδοτερα, που λεει και μια φιλη μου η Μαρια!Ειναι ολοι fun της greenpeace! Γιατι ολοι οι ψαγμενοι ετσι πρεπει να ειναι! Που πας εσυ μικροαστε χωρις να εχεις ευαισθησια για το περιβαλον? Και δεν εχουν καν την εξυπναδα να δουν οτι τετοιες οργανωσεις ειναι κατευθυνομενες! Και δεν αφηνουν καμμια αναπτυξη στον τοπο που εχει τοση αναγκη! Εαν εισαι οικολογος μαλακακο μου, κυνηγησε τα εργοστασια να τηρουν τα μετρα ασφαλειας! Αλλα μην κοβεις την αναπτυξη! Ασε που ολη την ωρα μπινελικωνουν την κυβερνηση, που με το δοντι που ειχαν μπηκαν στο δημοσιο!
Δηλαδη ειναι ανω ποταμων οι ανθρωποι! Αυτα μονο στο Ελλαδισταν γινονται!
Φωναζουν δε, να μην ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ. Γιατι ρε φιλαρακο σε πειραξε ο ΟΤΕ που ιδιωτικοποιηθηκε? Και εαν ναι που? Δεν ειμαι υπερ της ιδιωτικοποιησης, αλλα οχι για την χωρα μας, για αλλες χωρες που ξερουν να διαχειριζονται την δημοσια περιουσια.
Εμεις στην ΔΕΗ εχουμε χιλιαδες κηφηνες που στο ξυστο ειναι πρωτοι!
Θα ξεχασω εγω που ηθελα να ανοιξω ενα μαγαζι και για να ερθει ο υπαλληλος της ΔΕΗ, εκανα τρεις φανουροπιττες, δυο ταματα και 500 ευρω στο χερι? Ειμαστε εμεις ανθρωποι για να παμε μπροστα? Βαρεθηκα να ακουω να φωναζουν. Απο τον θειο Μητσο που ειχε βιοτεχνια και εφτιαξε τεσσερα σπιτια και δυο εξοχικα, αλλα δεν πληρωσε ποτε εφορια, μεχρι τον καθε μαλακα που ειχε τρια παιδια και καταφερε να βαλει τα δυο στο δημοσιο και του μεινε το τριτο αμανατι τωρα που σφιξαν οι κωλοι!
Λοιπον δεν πα να πουλησουν ολη την Ελλαδα? Αφου ειμαστε αναξιοι να διαχειριστουμε την δημοσια περιουσια και υπαρχουν ακομη τετοιες νοοτροπειες και τετοια μυαλα που δεν βλεπω να αλλαζουν, ας τα παρουν αλλοι μπας και γινουμε ανθρωποι!
ΥΓ. Δεν μιλαω για ολους τους δημοσιους υπαλληλους αλλα για τους πολλους. Δυστυχως!
Τα χαιρετισματα μου στην Κινα !