Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

I am back κι οποιον παρει ο χαρος!!


Περιμενοντας κατι να αλλαξει, μια και μονο αυτο μας φτιαχνει την διαθεση,
διαπιστωσα οτι ολα μενουν ιδια.Στασιμα θα ελεγα.Το καλοκαιρι στην ωρα του,μπορει και λιγο νωριτερα.Η ζεστη αφορητη οπως περυσι.Το προβλημα με το παρκινγκ παντα εδω.
Οι ωρες που δεν μας φτανουν γιατι φορτωθηκαμε πολλα,εδω.Ο εργοδοτης που γκρινιαζει
εχει δεν εχει δουλεια,εδω.Ο μακακας με τα πανηγυρτζιδικα σουξεδακια και το σουπερ διαστημικο εργαλειο στην διαπασων εξω απο την πορτα μου!Το πασοκ παλι εδω με προεκλογικες φαμφαρες.Ο καραμανλης ε οχι εδω!!! Καπου θα ειναι παλι κι οταν θα γυρισει θα αρχισει παλι τα ομερτα.Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ξερει για την επιχειρηση σκουπα στο κεντρο της Αθηνας με τους λαθρομεταναστες!Που θα τους στοιβαξουν αραγε τους κακομοιρους? Ο δικος του ομως τα πηρε για να τους μπασει!Η δεν ειναι δικος του? Κι αν δεν ειναι γιατι δεν τον μπουζουριαζει?Τα παιδακια στην αφρικη το 2009 πεθαινουν απο ασιτια και ειναι ακομα εδω.Ολοι σφαζονται για τα λεφτα ποιος θα παρει τα περισσοτερα.Μα ειναι δυνατον ανθρωποι που διαχειριζονται τετοιο ογκο ευθυνων με τοσο μυαλο να μην γνωριζουν οτι τα σαβανα δεν εχουν τσεπες? Ουτε οι παπαδες δεν το ξερουν? Ολοι με εναν λογαριασμο offshore(ετσι γραφετε?) Οτι οση γη και να αγορασεις
μονο δυο μετρα σου αναλογουν? Βοηθηστε ρε να περασουν κι αλλοι καλα!Για λιγο ειναι ετσι κι αλλιως. Δεν ειναι για χόρταση. Μονο την κυρα Ντινα παραδεχομε που τ΄ εχει με τον χασαπη.Πλυθωρικη αυτη μεσα σ ολα.Κι ο συζυγος ο κυρ Θανασης σαν μυγοχεσμα.Ε τι να κανει η γυναικα αφου εχει περισσια χαρα να μην μοιρασει στους στερημενους?
Φιλακια.